My !nteResT… ^_^

Assalamualaikum…jyeaahhhh semua..kembali bersama saya Sakinah OreNana….ngee Ceh wah..ayat tuh..boleh pergi interview untuk jadi pengacara 3R ni..hehe eh yang korang gelak2 tu, tahu ke 3R tu ape..tak tahu, google laa ea..malas nak cerita pasal tuh…

Ok…Kali ni saya nak cerita kat korang semua pasal minat saya pulak..pergh.. kalo cakap pasal minat ni memang banyak lah..tak terbilang dengan jari-jari ni…hahaha (nampak sangat nipunye..), tapi yang paling saya minat dalam alam semesta ni iaitu main game…waaaa!! Teruja gila lah kalau dapat main game…kalau dapat tu, haisyh Lee Min Ho jalan depan mata pun tak nampak dah…especially  game pou..!  mesti ramai yang pernah main game ala kanak-kanak Ribena ni kan…yang tak pernah main tu..kena cuba..memang best ..! comel je pou tu…kena jaga macam budak2 kecik…bagi makan, mandi, tidur…kononnya macam mak2 la…hehehe tapi yang paling best game-game kat dalam tu…memang banyak..puas main !!hehehe

ni laa pou yang comel tu…

                      *_*..kalau korang nak tahu, roommate saya yang tersayanglah yang kenalkan game tuh kat saya..first2 tuh jual mahal lah konon sebab nampak macam tak best aje..bila sekali dah terkena..pergh..tak terkata..main sampai LEBAM..!! hahahak tak boleh blah..eh 1 lagi, korang nak tahu,  budak2 laki pun suka main game ni…nak belajar jadi bapa mithali laa kot…hehehe sori ea kaum ADAM..just joking ! kuingkuing

Orait! sampai sini aje saya pot pet pasal game pou ni… kang tak pasal ada yang kena baling dengan telur. Tapi sebelum saya get out dari sini…mai sini dekat2 sikit,  nak kongsi nasihat yang tak seberapa ni..main game boleh…. sebab nak hilang kan stress.. tak kan nak mengadap buku 24 jam… betul tak?? Tapi main tuh ada hadnya… jangan sampai abaikan study korang pulak ya…ape2 pun pelajaran yang paling penting tau kawan-kawan.! Hehehe kita jumpa lagi di post yang lain ok…tata titi tutu…assalamualaikum

 back-soon

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s